Home

teltta kihara Vihreät pavut jalkapallon suomen mestaruus 2015 Ontto kukaan tusina

HJK on Suomen mestari!

HJK hävisi, mutta voitti Suomen mestaruuden! Valmentaja paljasti pelaajien  epäuskon, kapteeni piikitteli joukkuekaveria pokaalin nostamisesta |  Urheilu | Yle
HJK hävisi, mutta voitti Suomen mestaruuden! Valmentaja paljasti pelaajien epäuskon, kapteeni piikitteli joukkuekaveria pokaalin nostamisesta | Urheilu | Yle

HJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden tasapelin myötä - Jalkapallo -  Aamulehti
HJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden tasapelin myötä - Jalkapallo - Aamulehti

Kommentti: SJK pelaa Suomen parasta futista - MTVuutiset.fi

Välitilinpäätös jalkapallon EM-karsinnoista – kisalippu irtoaa kahdella  pakkovoitolla – KU
Välitilinpäätös jalkapallon EM-karsinnoista – kisalippu irtoaa kahdella pakkovoitolla – KU

HJK voitti Hongan Veikkausliigan Mestaruussarjan ottelussa maalein 3–0 –  HJK:n Topi Keskinen, 20, hämmästytti upealla kuljetusmaalillaan -  MTVuutiset.fi
HJK voitti Hongan Veikkausliigan Mestaruussarjan ottelussa maalein 3–0 – HJK:n Topi Keskinen, 20, hämmästytti upealla kuljetusmaalillaan - MTVuutiset.fi

SJK - JARO 25.10. 2015 maalikooste + Mestaruusjuhlat - YouTube

ILVES on jalkapallon ensimmäinen JKKI70 Suomen mestari! - HIFK Fotboll

Kouvolalainen FC Peltirumpu säväytti ja voitti jalkapallon 15-vuotiaiden  tyttöjen SM-pronssia – "Tässä turnauksessa pärjääminen on ollut useamman  vuoden projekti ja tämän ikäluokan unelma" | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Kouvolalainen FC Peltirumpu säväytti ja voitti jalkapallon 15-vuotiaiden tyttöjen SM-pronssia – "Tässä turnauksessa pärjääminen on ollut useamman vuoden projekti ja tämän ikäluokan unelma" | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Nyt se on varmaa: HJK on jalkapallon Suomen mestari!

Uusi sivu 1
Uusi sivu 1

Ratkeaako mestaruus ennätysyleisön edessä? HJK ei "varmistele tasuria" –  KuPSin Valakari: "Eihän sarjafutis tästä paremmaksi tule" | Yle
Ratkeaako mestaruus ennätysyleisön edessä? HJK ei "varmistele tasuria" – KuPSin Valakari: "Eihän sarjafutis tästä paremmaksi tule" | Yle

Tämä on Suomen jalkapallon pohjakosketus – Färsaaret tuli ohi - Huuhkajat -  Ilta-Sanomat
Tämä on Suomen jalkapallon pohjakosketus – Färsaaret tuli ohi - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Suomen cup – Aihe – Turun Sanomat

HJK jälleen mestari – kolmas peräkkäinen ja kautta aikain jo 32:s Suomen  mestaruus ratkesi Tehtaan kentällä - Jalkapallo - Turun Sanomat
HJK jälleen mestari – kolmas peräkkäinen ja kautta aikain jo 32:s Suomen mestaruus ratkesi Tehtaan kentällä - Jalkapallo - Turun Sanomat

SJK on Suomen mestari 2015 | Uutiset | Veikkausliiga

Porvoolainen 28-vuotias Mikko Sumusalo harvinaiseen joukkoon –  ansiolistalle kuudes Suomen mestaruus jalkapallon pääsarjasta | Urheilu |  Uusimaa
Porvoolainen 28-vuotias Mikko Sumusalo harvinaiseen joukkoon – ansiolistalle kuudes Suomen mestaruus jalkapallon pääsarjasta | Urheilu | Uusimaa

HJK on Suomen mestari – mestaruus varmistui neljä kierrosta ennen loppua |  Yle
HJK on Suomen mestari – mestaruus varmistui neljä kierrosta ennen loppua | Yle

Tähtipelaajalta Alvaro Moratalta nolo moka – näin pelattiin jalkapallon  EM-karsinnoissa sunnuntaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Tähtipelaajalta Alvaro Moratalta nolo moka – näin pelattiin jalkapallon EM-karsinnoissa sunnuntaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Alle 15-vuotiaiden jalkapallon Suomen mestari ratkaistaan Mikkelissä — MP  isännöi elokuussa Kai Pahlman-lopputurnausta | Urheilu | Länsi-Savo
Alle 15-vuotiaiden jalkapallon Suomen mestari ratkaistaan Mikkelissä — MP isännöi elokuussa Kai Pahlman-lopputurnausta | Urheilu | Länsi-Savo