Otteluraportti: HIFK - AC Kajaani 2-2 (0-0) - HIFK Fotboll

KTP vs AC Kajaani live score, H2H and lineups | Sofascore

AC Kajaani | Kajaani

Ykkösen nousukarsinnan 1. osaottelu: KTP vs. AC Kajaani – Stadionbongari

AC Kajaani vierailee Raatissa keskiviikkona - AC Oulu

Osein viime hetken osuma palautti KTP:n voittojen tielle | Urheilu | Kymen  Sanomat
Osein viime hetken osuma palautti KTP:n voittojen tielle | Urheilu | Kymen Sanomat

Liiganelonen Honka voitti viime minuuttien rankkarilla — nuoret ja vahvoja  näyttöjä antava Ralph Kottoy KTP:n valmennuksen ilonaiheita | Paikalliset |  Kymen Sanomat
Liiganelonen Honka voitti viime minuuttien rankkarilla — nuoret ja vahvoja näyttöjä antava Ralph Kottoy KTP:n valmennuksen ilonaiheita | Paikalliset | Kymen Sanomat

KTP – AC Kajaani: Päättyykö AC Kajaanin taival Ykkösessä? - SuomiFutis

KTP TV: Kooste ykkösen nousukarsintaottelusta KTP - AC Kajaani 1-3  [7.10.2017] - YouTube
KTP TV: Kooste ykkösen nousukarsintaottelusta KTP - AC Kajaani 1-3 [7.10.2017] - YouTube

Honkavaara AC Kajaani -ottelusta: "Kotona pitää voittaa" | Uutiset |  Veikkausliiga
Honkavaara AC Kajaani -ottelusta: "Kotona pitää voittaa" | Uutiset | Veikkausliiga

Huippuhetket: FC KTP - AC Kajaani 26.1.2019 | Ruutu

Haukka Music Bar - KTP - AC Kajaani Tolsalla huomenna lauantaina 31.10,  16:00. Haukka aukeaa 14.00. Illalla soittaa Mutalahti  https://www.facebook.com/events/808534306558049 | Facebook
Haukka Music Bar - KTP - AC Kajaani Tolsalla huomenna lauantaina 31.10, 16:00. Haukka aukeaa 14.00. Illalla soittaa Mutalahti https://www.facebook.com/events/808534306558049 | Facebook

FC KTP vs AC Kajaani - live score, predicted lineups and H2H stats.

Voitto oli tärkeintä, tyylillä ei niin väliä — AC Kajaani jätti  ilmestymättä lehdistötilaisuuteen | Urheilu | Kymen Sanomat
Voitto oli tärkeintä, tyylillä ei niin väliä — AC Kajaani jätti ilmestymättä lehdistötilaisuuteen | Urheilu | Kymen Sanomat

Maalit 4—1, shortsit 8—4: KTP avasi Suomen cupin voitolla AC Kajaanista —  ”Tammikuussa pitäisi pelata siellä, missä on halleja” | Urheilu | Kymen  Sanomat
Maalit 4—1, shortsit 8—4: KTP avasi Suomen cupin voitolla AC Kajaanista — ”Tammikuussa pitäisi pelata siellä, missä on halleja” | Urheilu | Kymen Sanomat

Sunnuntaina SJK Akatemia - AC Kajaani klo 17:00 - SJK