HIFK:lle helpottavia uutisia – sopimuksen kiinalaisomistajan kanssa  irtisanoneelle seuralle liigalisenssi
HIFK:lle helpottavia uutisia – sopimuksen kiinalaisomistajan kanssa irtisanoneelle seuralle liigalisenssi

HIFK-pakki iloitsee: "Olemme tehneet todella kovaa työtä yhdessä" | Uutiset  | Veikkausliiga
HIFK-pakki iloitsee: "Olemme tehneet todella kovaa työtä yhdessä" | Uutiset | Veikkausliiga

HIFK Fotboll - THROWBACK: Kotiavaus 2018 Ykkösen kausi 2018 alkoi kahdella  vierasottelulla, mutta sarjan kolmannella kierroksella 14.5.2018 HIFK pääsi  avaamaan uuden kauden myös kotiyleisön edessä. Pekka Sihvola teki kaksi  maalia, joilla FF
HIFK Fotboll - THROWBACK: Kotiavaus 2018 Ykkösen kausi 2018 alkoi kahdella vierasottelulla, mutta sarjan kolmannella kierroksella 14.5.2018 HIFK pääsi avaamaan uuden kauden myös kotiyleisön edessä. Pekka Sihvola teki kaksi maalia, joilla FF

Inter kohtaa HIFK:n Helsingissä Suomen Cupin välierässä - Urheilu - Aamuset

HIFK Fotboll – Wikipedia

HIFK-jalkapallo jatkosopimukseen runkopelaajan kanssa - Urheilu - Turun  Sanomat
HIFK-jalkapallo jatkosopimukseen runkopelaajan kanssa - Urheilu - Turun Sanomat

Jalkapallo | HIFK-lupaukset lähtevät testijaksolle Norjan  pääsarjajoukkueeseen
Jalkapallo | HIFK-lupaukset lähtevät testijaksolle Norjan pääsarjajoukkueeseen

KuPSille dramaattinen voitto Espoossa – HIFK:lle hävinnyt HJK on enää  pisteen edellä keltapaitoja | Urheilu | Savon Sanomat
KuPSille dramaattinen voitto Espoossa – HIFK:lle hävinnyt HJK on enää pisteen edellä keltapaitoja | Urheilu | Savon Sanomat

Uskomaton nousutaistelu - HIFK nousi Veikkausliigaan! - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Uskomaton nousutaistelu - HIFK nousi Veikkausliigaan! - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Sarjakärki KuPS takoi toisella puoliajalla neljä maalia, murskasi tylysti  HIFK:n 5-1 - Urheilu | HS.fi
Sarjakärki KuPS takoi toisella puoliajalla neljä maalia, murskasi tylysti HIFK:n 5-1 - Urheilu | HS.fi

HIFK:n jalkapallo vältti konkurssin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HIFK:n ja Ilveksen ottelussa toistui tuttu kaava: vierasjoukkue löi ilman  päävalmentajaa olleet isännät | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
HIFK:n ja Ilveksen ottelussa toistui tuttu kaava: vierasjoukkue löi ilman päävalmentajaa olleet isännät | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

HIFK/2:n kausi päättyi putoamiseen - HIFK Fotboll

HIFK vei trillerimäisen Stadin derbyn viime hetken maalilla –  HJK-valmentaja teki tauolla neljä pelaajavaihtoa - Jalkapallo - Aamulehti
HIFK vei trillerimäisen Stadin derbyn viime hetken maalilla – HJK-valmentaja teki tauolla neljä pelaajavaihtoa - Jalkapallo - Aamulehti